Nu inschrijven

VNA Training Private Lease

Private Lease training op basis van open inschrijving

Doelgroep : Medewerkers van leasemaatschappijen, fleetsalesmedewerkers en wagenparkbeheerders die particuliere klanten adviseren over Private Lease.
Kosten : Twee modules (VNA Basiskennis Autolease & Private Lease Kennis): € 695,-. Alleen module Private Lease Kennis € 445,-. excl. BTW en excl. IBKI examenkosten (€ 211,-, twee modules en € 141,- alleen module Private Lease Kennis niet VNA-leden), incl. lunch en lesmateriaal.
Doorlooptijd : 1 of 2 lesdagen (afhankelijk of u één of twee modules volgt)
Groepsgrootte : Vanaf 8 tot maximaal 12 deelnemers

.... Private Lease is, omdat het zich afspeelt binnen het consumentendomein, op veel punten anders dan zakelijke lease. Consumentenbescherming maakt het noodzakelijk dat u weet waar u over praat en wat u adviseert...

Met de opgedane leasekennis weet u particuliere klanten een passend advies te geven. Hierin gaat u secuur te werk. U weet binnen de grenzen van de consumentenwetgeving te blijven en laat de klant met recht een verantwoorde, veilige keuze maken voor een vertrouwd product. U bent een professioneel aanspreekpunt voor de particuliere klant en neemt uw zorgplicht serieus.

Fleet Knowledge organiseert de VNA Training Private Lease op basis van open inschrijving. Gedurende 1 of 2 dagen, van 9.00 uur tot 17.00 uur, wordt u voorbereid op het VNA Examen Private Lease. Traditioneel wordt de open VNA Training Private Lease georganiseerd op de kantoorlocatie van de VNA, het BOVAGhuis te Bunnik

VNA Training Private Lease :
De Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) heeft het voortouw genomen om een keurmerk op te zetten, Het Keurmerk Private Lease. Het is belangrijk dat consumenten weten dat de aanbieder betrouwbaar is, geen verborgen agenda heeft. Op de website van het keurmerk vindt u daar veel over terug. Naast een professioneel keurmerk is een gedegen opleiding van onmisbare waarde. De belangrijkste uitgangspunten op een rijtje:

Inhoud van de opleiding:
De VNA Training Private Lease bestaat uit twee lesmodules. De eerste module is VNA Basiskennis Autoleasing. Deze module maakt ook onderdeel uit van de opleiding VNA Leasing I. De tweede module heet: VNA Private Lease Kennis. Heeft u in het verleden het (deel)certificaat voor de module Basiskennis Autoleasing al behaald dan hoeft u deze niet opnieuw af te ronden. U volgt dan 1 dag de opleiding voor de module Private Lease Kennis en doet uitsluitend examen voor deze module. Heeft u beide modules succesvol afgerond wordt dit bekroond met het VNA-certificaat Private Lease, dat branche-erkend is.

VNA-examen:
De uitvoering van het examen heeft de VNA in handen gegeven van het onafhankelijke instituut IBKI (Examinering en certificering voor de mobiliteitsbranche) in Nieuwegein. De kosten verbonden aan het examen worden apart doorberekend.

De Training Private Lease van Fleet Knowledge: 
Iedere cursusdag is een vrijdag en het examen wordt afgenomen op een dinsdagavond, 19.00 uur. Tijdens 1 of 2 lesdagen wordt u voorbereid op het examen voor het VNA Private Lease-certificaat. Gedurende deze dagen behandelen we achtereenvolgens de modules:

  • Basiskennis Autoleasing; (Heeft u deze module al eerder succesvol afgerond dan volgt u uitsluitend de module):
  • Private Lease Kennis;

Inschrijfprocedure:

  • U kunt zich via de "action button" of via Aanmelden onder aan deze informatie inschrijven voor de open cursus;
  • Na inschrijving ontvangt u een welkomstmail met daarin de belangrijkste data;
  • Een week voor de training sturen wij u een informatieve herhalingsmail en de factuur ten behoeve van de opleiding;
  • Na ontvangst van de betaling is de inschrijving definitief;
  • Bij onvoldoende belangstelling kan de training niet doorgaan of worden verplaatst.

Data & aanmelden
Aanmelden