Nu inschrijven

Missie & Visie

Missie                         

Fleet Knowledge wil hét kenniscentrum zijn voor iedereen die zijn kennis en inzicht op het gebied van (auto)leasing, mobiliteit en wagenparkbeheer wil verbreden. Op een actieve, onderhoudende en motiverende manier heeft Fleet Knowledge het kennisniveau en de vaardigheden van honderden werknemers in de auto- en leasebranche mogen vergroten. Dit doen wij met ervaren opleiders en consultants die zelf beschikken over brede of specialistische ervaring in de branche. Leren van de praktijk op een prettige manier. 

Visie                         

Het volgen van een opleiding mag gerust met plezier gepaard gaan. Uiteraard is het doel dat uw kennis wordt verbreed en dat deze kennis u een professioneler aanspreekpunt laat zijn voor uw klanten, collega's en leveranciers. Praktijkgericht opleiden. Uiteraard moet de motivatie bij de kandidaat zelf vandaan komen maar wij zien het als onze ambitie om deze motivatie continue en op een prettige manier te prikkelen. Herkenbare voorbeelden gebruiken om de lesstof bijna "spelenderwijs" over te dragen. Wij laten pas "los" als het doel, een diploma of certificaat is behaald. 

  • Uw praktijk staat centraal;
  • Wij geven persoonlijke aandacht;
  • Doen dat met professionele opleiders die over veel ervaring beschikken;
  • Wij streven samen met de kandidaten naar resultaten boven het gemiddelde.

Fleet Knowledge biedt meerdere opleidingen aan die alle leiden tot waardevolle en erkende certificaten en kandidaten bewezen succesvoller maken. Onder het "kopje" opleidingen geven wij u graag een overzicht van onze verschillende opleidingen en workshops.