Nu inschrijven

VNA Leasing I cursus - In company

In company VNA Leasing I cursus

Doelgroep : Medewerkers van leasemaatschappijen, fleetsalesmedewerkers en wagenparkbeheerders
Kosten : Nader te bepalen 
Doorlooptijd : 4 dagen
Groepsgrootte : Vanaf 8 tot maximaal 12 deelnemers

... Leasing is een vak en dat vereist een stevig kennisniveau. Kennis geeft zelfvertrouwen en dat leidt tot succes...

Fleet Knowledge organiseert de VNA Leasing I cursus, vanaf 8 kandidaten, bij u op locatie. De opleiding, 4 dagen, heeft als einddoel het VNA Leasing I-examen. Tijdens de In company opleiding VNA Leasing I wordt gewerkt met uw voorbeeldcalculaties, Algemene Voorwaarden en Mantelovereenkomst en andere procesmatige documenten. Met het samenstellen van een groep collega's uit verschillende bedrijfsdisciplines ontstaat er een optimale interactie binnen de groep. Positieve competitie en waardering voor elkaars werkzaamheden.

Uw medewerkers worden all-round lease medewerkers inzetbaar binnen alle afdelingen van uw bedrijf. Voor meer informatie over de In company VNA Leasing I cursus kunt u ons bereiken via opleidingen@fleetknowledge.nl of via 013 - 577 00 56 / 06 - 37 47 72 16.

Meer over VNA Leasing I
Op website van de Vereniging Nederlandse Autoleasemaatschapijen (VNA Leaseum) wordt dit uitvoering beschreven. 

Het VNA-examen
De uitvoering van het examen heeft de VNA in handen gegeven van het onafhankelijke instituut IBKI (Examinering en certificering voor de mobiliteitsbranche) in Nieuwegein.

De VNA Leasing I opleiding van Fleet Knowledge  
De In company VNA Leasing I cursus is bedoeld voor de grotere autobedrijven en leasemaatschappijen die een groep van minimaal 8, maximaal 12 kandidaten kunnen samenstellen die gelijktijdig de cursus volgen. Fleet Knowledge maakt gebruik van uw opleidingsfaciliteiten en neemt u daarbij alle werkzaamheden uit handen. Samen stellen we de lescyclus samen, waarbij de lesdagen gebruikelijk starten om 9.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Uw medewerkers maken gebruik van het inschrijfportaal van Fleet Knowledge, specifiek voor uw werknemers ingericht. Via uw eigen inlogcodes kunt via uw klantenportaal precies volgen of de kandidaten zich daadwerkelijk aanmelden voor de cursus. Zodra de cursus is gestart houden wij u en/of de leidinggevende van uw medewerkers op de hoogte van de tussentijdse resultaten en afsluitend, na het examen, stelt Fleet Knowledge een management rapportage op die wij graag met u bepreken tijdens de evaluatie-afspraak.

In 4 lesdagen bereiden wij uw collega's voor op het VNA Leasing I-examen. Gedurende deze dagen behandelen we achtereenvolgens de modules:

  • Basiskennis Autoleasing;
  • Contracten en Beheer;
  • Calculatie en Fiscaliteit;

De vierde dag staat in het teken van herhalen en examenvoorbereiding. 

Meer informatie gewenst? mail naar opleidingen@fleetknowledge.nl of bel 013-577 00 56 / 06-37 47 72 16