Nu inschrijven

Opleidingen

Fleet Knowledge verzorgt al sinds haar oprichting opleidingen voor medewerkers die werken of gaan werken bij leasemaatschappijen, dealerbedrijven en importeurs in Nederland. Hierbij is het aandachtsgebied heel breed en over het algemeen gelieerde aan leasing.

In company cursus VNA Leasing I
Deze cursus wordt binnen uw eigen bedrijf verzorgd. Ten opzichte van een cursus met open inschrijving ligt uw voordeel in de te formeren groepsgrootte. Vanaf 8 kandidaten verdient de Incompany training vaak de voorkeur. Voor de opleiding VNA Leasing I wordt tijdens de les gewerkt met uw bedrijfsdocumenten, praktijk voorbeelden en bedrijfwaarden. Bijvoorbeeld uw calculaties, Mantelovereenkomst en Algemene voorwaarden en procesmatige documenten.

Met het samenstellen van een groep collega's uit verschillende bedrijfsdisciplines ontstaat er een optimale interactie binnen de groep. Positieve competitie en waardering voor elkaars werkzaamheden.

Open inschrijving VNA Leasing I
Fleet Knowledge organiseert periodiek ook cursussen met open inschrijving (ongeveer 7 per jaar). Op een centrale locatie in Nederland (bijvoorbeeld het BOVAGhuis te Bunnik) komen de cursisten bij elkaar om de VNA Leasing I cursus te volgen. De kandidaten maken kennis met andere cursisten van verschillende leasemaatschappijen, dealerbedrijven, importeurs of fleet owners. Het ontwikkelproces in deze groepen is erg dynamisch vanwege het feit dat er veel ruimte is voor dagelijkse praktijk van de kandidaten belicht vanuit verschillende invalshoeken.

Maatwerk trainingen
Echte maatwerk opleidingen maken ook een substantieel onderdeel uit van het opleidingsaanbod van Fleet Knowledge. Voorbeelden van maatwerk trainingen zijn de "Lease & Finance trainingen via importeur" en de "Actie trainingen leasebedrijf", waarbij een leasemaatschappij een aantal acties heeft benoemd om het resultaat van de onderneming te verbeteren. Tijdens (dagdeel)cursussen belichten we gezamenlijk de achtergronden van de actie en de instrumenten om deze actie tot een succes te maken.

Workshops
Fleet Knowledge biedt naast het aanbod van opleidingen tevens (korte) gespecialiseerde workshops aan.
Ons aanbod gespecialiseerde workshops bestaan uit:

  1. Workshop: ROB vanuit management perspectief. Beheers uw ROB kosten door procesbeheersing.
  2. Workshop: ROB-Net inrichting en beheer. Richt uw ROB-Net systeem optimaal in!
  3. Workshop: Wagenparkbeheer. Een workshop die de wagenparkbeheerder antwoord geeft op een aantal prangende vragen over wagenparkbeheer.

Voor meer informatie over onze opleidingen en/of workshops mag u altijd bellen opmailen: info@fleetknowledge.nl of via 013 - 577 00 56. Direct inschrijven voor een cursus of workshop kan ook, klik hieronder voor data en beschikbaarheid.
Aanmelden