Nu inschrijven

EV-adviseur Expert

Cursus EV-adviseur Expert

Doelgroep : Medewerkers van leasemaatschappijen, fleetsalesmedewerkers en wagenparkbeheerders
Kosten : € 1285,- excl. BTW en excl. IBKI examenkosten (€ 244,-), incl. lunch en lesmateriaal
Doorlooptijd : 4 dagen
Groepsgrootte : Vanaf 8 tot maximaal 12 deelnemers

... De elektrische auto is geen "turn key ready" oplossing. teleurstelling ligt op de loer bij zowel berijders, wagenparkbeheerders en klanten. Alleen goed en correct geadviseerde elektrisch vervoergebruikers genieten van gelukkig & duurzaam rijden...

De elektrische auto is de toekomst. Het aanbod van elektrische auto's groeit enorm. Echter een elektrische auto is geen "turn key ready" oplossing, meer een "way of life". Als gevolg hiervan ontstaat met regelmaat teleurstelling bij de gebruikers van elektrische auto's, de bedrijven die ze hebben aangeschaft en de leasemaatschappijen die de voertuigen beheren. Voor alle partijen geldt dat kennis van en inzicht in de complexiteit van elektrisch vervoer van doorslaggevende betekenis is voor zakelijk succes. Dat bepaalt immers in welke mate uw klanten tevreden zijn en blijven.      

Cursus EV-adviseur Expert                                                 

De Stichting Vakkennis Mobiliteit (SVKM) heeft met de introductie van het certificaat EV-adviseur Gevorderd en EV-adviseur Expert richting gegeven aan de vorming van EV-professionals. De leerdoelen zijn beschreven in duidelijke eindtermen. Deze eindtermen zijn vervolgens verwerkt in een examen. Deelnemers krijgen inzicht in de eindtermen en een lesprogramma dat de eindtermen 1 voor 1 verduidelijkt. Deelnemers raken geïnspireerd en doen de kennis op om de eigen adviesvaardigheid substantieel uit te breiden en bij te dragen aan het zakelijk succes elektrisch vervoer. 

Ambitie 
Alleen goed geïnformeerde en correct geadviseerde elektrisch vervoergebruikers kunnen optimaal genieten van het gewenste resultaat, gelukkig duurzaam. In de auto- en leasebranche werken veel ambitieuze en pragmatische mensen, degelijk opgeleid en met ervaring. Maar wat nog ontbreekt is de specialistische kennis op het terrein van elektrisch vervoer. Sommige zaken lijken kleine details. Totdat die details een grote teleurstelling veroorzaken. Om teleurstelling te voorkomen leiden wij u op tot een gewenst en stevig kennisniveau. Succesvolle deelname aan de cursus wordt bekroond met het certificaat EV-specialist.

Examen EV-adviseur Expert
De uitvoering van het examen heeft SVKM in handen gegeven van het onafhankelijke instituut IBKI (Examinering en certificering voor de mobiliteitsbranche) in Nieuwegein. De kosten verbonden aan het examen worden apart doorberekend.

De EV-cursus Expert van Fleet Knowledge                                                                          

Gedurende 4 dagen, van 9.00 uur tot 17.00 uur, wordt u voorbereid op het examen tot EV-expert. Veelal wordt de cursus georganiseerd in het BOVAGhuis te Bunnik. U wordt op interactieve wijze kennis en inzicht bijgebracht door echte elektrisch vervoer professionals. Aan de hand van een overzichtelijke leerboek gaan we samen aan de slag. Verwacht korte presentaties van noodzakelijke lesstof en korte en actuele ‘how to' sessies die direct kunnen worden toegepast. Veel interactie en dat alles gericht op de vertaling naar uw dagelijkse praktijk.

Inschrijfprocedure

  • U kunt zich via de "action button" of via Aanmelden onder aan deze informatie inschrijven voor de open cursus; 
  • Na inschrijving ontvangt u een welkomstmail met daarin de belangrijkste data;
  • Een week voor de training sturen wij u een informatieve herhalingsmail en de factuur ten behoeve van de opleiding;
  • Na ontvangst van de betaling is de inschrijving definitief;
  • Bij onvoldoende belangstelling kan de training niet doorgaan of worden verplaatst.

Data & aanmelden
Aanmelden